InnoCore - Professionel Server Hosting og IT Service professionel server hosting og it service
Vi bruger CO2 neutral møllestrøm til vores server hosting!
HOSTING SERVICES IT-SERVICE REFERENCER KONTAKT OS

Sitecore Hosting

Fleksibelt udviklermiljø
Med en Sitecoreløsning hos InnoCore får I de bedste forudsætninger under udviklingsfasen i form af høj fleksibilitet og smarte værktøjer. Vores virtuelle platform gør det blandt andet muligt, ved hjælp af Snapshot-teknologi, at tage et snapshot før en driftkritisk ændring. Skulle operationen mod forventningen slå fejl, »ruller« man tilbage til serverens tilstand før ændrin- gen og genopretter hermed den oprindelige driftssituation. Derudover kan vi, enten med fast frekvens eller ad hoc, klone hele produktionsmiljøet til et lukket testmiljø. I dette testmiljø kan jeres udviklere teste f.eks. opgraderinger i et spejlet miljø, og dermed sikre at ændringer til produktionsmiljøet sker så fejlfrit som muligt.
 
En løsning det matcher behovet
Uanset om I har brug for hosting af et mindre website eller af en stor portal, kan vi levere præcis det, der opfylder jeres behov. I betaler med andre ord kun for den kapacitet jeres løsning kræver, og skulle behovet ændre sig med tiden, gør vores virtuelle platform det nemt at op/nedgradere både mængden af CPU og RAM samt størrelsen på harddisken. Det kræver kun en genstart. Den virtuelle platform giver jer også mulighed for at »booste« ressourcerne i kortere perioder, f.eks. i forbindelse med kampagner og lignende hvor jeres løsning oplever ekstraordinær høj aktivitet. Vælger du at hoste din Sitecore løsning hos os, får du en løsning der altid svarer til dine behov og til en pris der følger med.
Professionel platform
Vi har valgt at basere vores hostingplatform på teknologier fra markedets tre største spillere: Cisco, EMC og VMWare og har dermed skabt en redundant platform på alle tænkelige punkter. Det sikrer din virksomhed en stabil service. Går f.eks. en af kerneserverne i miljøet ned, tager en af de andre blot over - og jeres løsning kører videre. Det er vores sikkerhed for en yderst stabil drift og dermed din sikkerhed for en god nats søvn. Vores platform er baseret på Symmetrix VMAX storage fra EMC. Med sit høje sikkerhedsniveau og sikring mod datatab, samt uhørt høje performance, sætter et VMAX SAN standarden for drift af enterprise-løsninger og skiller i den grad vores platform ud fra konkurrenternes. Hele platformen er hosted i et BSI-certificeret Tier3 miljø, hos Interxion i Ballerup, der sikrer den bedste beskyttelse mod f.eks. brand, tyveri og oversvømmelse. Med andre ord - vores hostingplatform er yderst professionel, og det sikreste valg for din virksomhed.

Sitecore Shared Hosting


 
Til en mindre Sitecore løsning uden de store behov er en shared løsning det bedste valg. I har ikke udgifter til Microsoft licenser, og har en fast lav månedlig omkostning på løsningen. Inklusiv i en shared Sitecore Hosting er følgende:
 
» 10GB total diskplads på vores shared Sitecore miljø
» Al data opbevares på redundant storage
» Ubegrænset antal databaser til f.eks. DMS
» Backup af databaser hver time døgnet rundt
» Døgnovervågning og -reaktion af InnoCore
» 10mbps Internetforbindelse med

FRI TRAFIK!


» 1 offentlig IP-adresse
» Ubegrænset POP3/IMAP e-mail konti m. spamfilter
 
kr. 825,- / måned

Mellem Sitecore Hosting


 
Til en mellem Sitecore løsninger på egen server hvilket giver flexibilitet og mulighed for at skalere op til størrer løsning efter behov.:
 
» 2 X 2,6 Ghz CPU
» 4096 MB ram
» 60 GB total diskplads
» Windows og MSSQL licenser
» Al data opbevares på redundant storage
» Daglig snapshot-backup af hele serveren
» Døgnovervågning og -reaktion af InnoCore
» 10mbps Internetforbindelse med

FRI TRAFIK!


 
fra kr. 1.567,- / måned
VMware logo
Teknologi baseret på VMware
Hos InnoCore har vi baseret vores server hosting platform på teknologi fra VMware, branchens førende indenfor virtualisering. Vi har arbejdet med virtualisering længe, og benytter teknologien med stor fordel for driftsikkerheden - og derved dig som kunde. Derudover har vi Danmarks absolut skarpeste VMware konsulenter på hånden, og behersker derfor platformen 110%.
Bæredygtig server hosting med omtanke
Vi indkøber og benytter os af RECS-certificeret møllestrøm fra DONG Energy til vores server hosting platform. Strømmen kommer fra vindkraftanlæg ved Overgaard nær indsejlingen til Mariager Fjord, og er et led i vores vision om at være en bæredygtig, ansvarlig og fair virksomhed. RECS-certifikater bliver produceret og kontrolleret i overenstemmelse med de internationale regler for handel med vedvarende energi - RECS (Renewable Energy Certificate System). Læs mere om RECS på www.recs.org.
RECS Certificeret Server Hosting
EMC Symmetrix VMAX
VMAX er nyeste skud på stammen i EMC’s Symmetrix serie, der siden 1990 har defineret standarden for Enterprise SAN løsninger. En Virtuel Matrix (VMAX) infrastruktur leverer uovertruffen stabilitet, sikkerhed og performance sammen med en lang række avancerede funktioner, der ikke er tilgængelige i traditionelle SAN løsninger, herunder indbygget kryptering, dynamisk cache partitionering og meget mere. VMAX skalerer både performance og kapacitet til at matche enhver applikations behov.

Netop performance og skalerbarhed er kodeordene for VMAX. Med op til 8 Storage Engines, 2400 diske, 192 GB/s båndbredde, 1 TB hukommelse, 32 Quad-Core processorer leverer VMAX en uovertruffen ydelse og skalerbarhed, hvor en meget høj grad af parallellisering løfter enhver opgave.

VMAX løsningen er overvåget døgnets 24 timer af EMC’s egne teknikkere i Irland, som er forbundet direkte til vores hosting center og kan reagere i tilfælde af driftforstyrrelser. Bliver en disk defekt bliver den skiftet on-site af EMC indenfor 4 timer.

Sitecore Hosting Miljø


 
Til den mere krævende Sitecore installation, hvor performance og skalerbarhed er et must, er vores løsning med flere dedikerede servere optimalt hvor der benyttes loadbalancer og dedikeret front og backend servere. Inklusiv i en dedikeret Sitecore Hosting har vi valgt et priseksempel som det kunne se ud og være bestykket:
 
» Dedikeret Sitecore hosting på egne servere
» Al data opbevares på redundant storage
» Daglig snapshot-backup af hele miljøet
» Døgnovervågning og -reaktion af InnoCore
» 20mbps Internetforbindelse med

FRI TRAFIK!


 
kr. 5.986,- / måned

Alle priser er opgivet i DKK eks. moms